SOLAWEBDESIGN

Kapcsolat

Kérdésed van?

Kövess bennünket

Írj nekünk

Gyakran ismételt kérdések

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot és egyeztessünk első ingyenes online beszélgetést az elképzeléseidről.

Természetesen! A közös munkát minden ügyfelünkkel a keretek tisztázásával kezdjük. Az ajánlatunk elfogadása után elkészítjük a megbízási szerződést, amelyet hitelesítve aláírunk. Ebben részletesen rögzítjük a készülő weboldal és megállapodásunk részleteit.

A weboldalakat igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni. Az elkészítési idő függ az oldal szolgáltatási igényektől, ügyfelünk egyedi kéréseitől is, amelyek megoldása növeli az elkészítési időt. Alapesetben egy egyszerű cégbemutató oldal elkészülhet akár 3 nap alatt is.

Igen. Együttműködő partnerünk a Profitárhely Kft.

Egy weboldal hitelességét növeli a saját, a márkára jellemző fotó. Amennyiben nem szeretnél saját fotókat a weboldaladra, kapcsolatban állunk fotóügynökséggel akik jogtiszta fotókat kínálnak.

A weboldal szerkesztéséhez ingyenes és pro (fizetős) lehetőségeink is vannak. Amennyiben ügyfelünk weboldala megkívánja, minden esetben az ügyfél nevére regisztrált PRO verziókat adunk át. Ez azért fontos, hogy a későbbiekben saját döntése szerint frissíthesse, újíthassa meg weboldalát. Ez jelentős szabadságot jelent ügyfeleinknek.

Kiváló grafikusművésszel (Christin’s Design) dolgozunk együtt, így a teljes arculati tervezésben segíteni tudunk.

Erre is van lehetőség, egyedi elképzeléselet is megvalósítunk. Teljeskörű online megjelenés szolgáltatással állunk rendelkezésre.

Minden weboldalunkat három hónap utógondozással adjuk át, ami tartalmazza a rendszeres frissítéseket, biztonsági mentéseket, valamint a szerkezetet nem érintő javításokat, tartalomfeltöltést.

Rendszeresen jelentkezünk kedvezményes, akciós kínálattal, érdemes ezeket figyelni. Évente egy alkalommal weboldalkészítés pályázatot hirdetünk, amelyben Egy weboldalt ingyenesen készítünk el a pályázati feltételeknek leginkább megfelelő szociálisan is rászoruló részére.