SOLAWEBDESIGN

Rólunk

A SOLAWEBDESIGN brandépítés üzleti tanácsadó, informatikus-webdesigner szakemberek összefogásával jött létre 2019-ben.

Teljeskörű online márkamegjelenés szolgáltatás nyújtunk az online kommunikációs stratégiától kezdve, az arculati elemek megtervezésén át a látványos, vevőszerző weboldalakig, webshopig. 

Missziónk - miért dolgozunk?

Minden vállalkozásnak szüksége van a jó konverziót hozó látványos online megjelenésre.

Mi pedig pont ezt szeretjük csinálni, ebben fejlődünk.

Víziónk

A vállalkozások harmonikus, stílusos és egységes online megjelenéssel sikeresebb üzleteket kötnek.

Jövőképünk a folyamatos fejlődés.

Kulcsszavaink: őszinteség, tudás, szakértelem

Miért dolgozz velünk?

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, az ötlettől a megvalósításig. Szakemberekkel dolgozunk együtt, így neked nem kell több szakemberrel külön-külön egyeztetned.

A munka átadását követően is elérhetőek vagyunk, online ügyfélszolgálattal, tanácsadással segítünk.

Velünk találkozol először

Csapatunk motivált, de nem felejtjük el a humort sem

Munkánk során design thinking módszerekkel felmérjük ügyfelünk vállalkozása jelenlegi helyzetét, célpiacát, pozicióját, céljait és ezekhez mérten állítjuk össze az online arculatot, weboldalt.

Szükség esetén külső szakértőket is bevonunk.

Grafikusművésszel dolgozunk együtt

Brand arculati munkáknál igény szerint Pesti Krisztina grafikusművésszel dolgozunk együtt. 

Krisztina gyönyörű munkáit weboldalán is megtekinthetik. CHRISTIN’S DESIGN

Kiemelhetjük a vállalkozásodat? Beszélgessünk a sikeres online márkádról

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot, vagy foglalj időpontot az első igényfelmérő, helyzetelemző konzultációra és beszélgessünk. az Ön céljairól. Emeljük ki együtt a vállalkozását az átlagos tömegből.

Gyakran ismételt kérdések

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot és egyeztessünk első ingyenes online beszélgetést az elképzeléseidről.

Természetesen! A közös munkát minden ügyfelünkkel a keretek tisztázásával kezdjük. Az ajánlatunk elfogadása után elkészítjük a megbízási szerződést, amelyet hitelesítve aláírunk. Ebben részletesen rögzítjük a készülő weboldal és megállapodásunk részleteit.

A weboldalakat igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni. Az elkészítési idő függ az oldal szolgáltatási igényektől, ügyfelünk egyedi kéréseitől is, amelyek megoldása növeli az elkészítési időt. Alapesetben egy egyszerű cégbemutató oldal elkészülhet akár 3 nap alatt is.

Igen. Együttműködő partnerünk a Profitárhely Kft.

Egy weboldal hitelességét növeli a saját, a márkára jellemző fotó. Amennyiben nem szeretnél saját fotókat a weboldaladra, kapcsolatban állunk fotóügynökséggel akik jogtiszta fotókat kínálnak.

A weboldal szerkesztéséhez ingyenes és pro (fizetős) lehetőségeink is vannak. Amennyiben ügyfelünk weboldala megkívánja, minden esetben az ügyfél nevére regisztrált PRO verziókat adunk át. Ez azért fontos, hogy a későbbiekben saját döntése szerint frissíthesse, újíthassa meg weboldalát. Ez jelentős szabadságot jelent ügyfeleinknek.

Kiváló grafikusművésszel (Christin’s Design) dolgozunk együtt, így a teljes arculati tervezésben segíteni tudunk.

Erre is van lehetőség, egyedi elképzeléselet is megvalósítunk. Teljeskörű online megjelenés szolgáltatással állunk rendelkezésre.

Minden weboldalunkat három hónap utógondozással adjuk át, ami tartalmazza a rendszeres frissítéseket, biztonsági mentéseket, valamint a szerkezetet nem érintő javításokat, tartalomfeltöltést.

Rendszeresen jelentkezünk kedvezményes, akciós kínálattal, érdemes ezeket figyelni. Évente egy alkalommal weboldalkészítés pályázatot hirdetünk, amelyben Egy weboldalt ingyenesen készítünk el a pályázati feltételeknek leginkább megfelelő szociálisan is rászoruló részére.